Cum scriu

Numărul 3 Anul 2020
Revista Numărul 3 Anul 2020

ABSTRACT

The contract becomes a group work, reflecting the agreement reached by the
parties. Sometimes this compromise, as well as the hurry in the negotiation of some provision before signing, result in imperfect formulations, whose future interpretation might trigger potential disputes. But these situations are specific to the dynamics of the transactions, in which, many times, the pressure to reach an agreement, after many tens of hours of negotiations, prevail over the legal perfection and absolute clarity of the contract.

Keywords:

communication, addressee, contracts, English, group work.

REZUMAT

Contractul devine o lucrare de grup, reflectă înţelegerea la care părţile ajung. Uneori acest compromis, cât și graba cu care se negociază de multe ori anumite prevederi contractuale înainte de semnare, duc la formule mai puţin perfecte, a căror interpretare viitoare va putea da loc unor potenţiale dispute. Dar astfel de situaţii ţin de natura dinamismului tranzacţiilor, în care de cele mai multe ori presiunea pentru ajungerea la un acord, de multe ori după multe zeci de ore de negocieri, primează asupra perfecţiunii juridice și clarităţii absolute a contractului. 

Legislaţie relevantă:
Cuvinte cheie:
Citește articolul complet în platforma de documentare juridică Sintact.ro! Solicită un cont demo gratuit completând formularul de mai jos: